TPL_USEWOOD_NAV_VIEW_SEARCH

TPL_USEWOOD_NAVIGATION

TPL_USEWOOD_SEARCH

Pienmetsäkoneet

Usewood Forest Tec Oy kehittää, valmistaa ja myy koneelliseen taimikonhoitoon ja nuoren metsän kunnostukseen tarkoitettuja koneita ja laitteita. Uuden mallistomme myötä vahvistamme paikkaamme markkinoiden johtavana alle 3000 kg painavien pienharvestereiden valmistajana sekä pienmetsäkoneiden teknologiajohtajana.

Kone tulee valita kohteen mukaan

Koneiden pitää olla tarkoituksenmukaisia ja sopivia työskentelemään kasvussaan olevissa taimikoissa ja nuorissa metsissä. Nuorten metsien koneellistamisen haasteita ovat taimien säilyminen vahingoittumatomina, maaston rikkoutumattomuus, sekä hoitotyön ja korjuun kustannustehokkuus. Lisäksi koneiden siirtäminen palstalta toiselle pitää onnistua nopeasti ja edullisesti, jolloin pienetkin kohteet voidaan hoitaa kannattavasti.

Taimikon ja nuoren metsän hoidon koneellistamiseen tarvitaan sopivan kokoisia, kustannustehokkaita pieniä koneita. Energiapuun korjaaminen antaa tuloja jo nuoresta metsästä, jos kalusto on sopivaa. Lisäksi ilman ajouria toimivat koneet jättävät metsän täystiheäksi ja silmää miellyttävän näköiseksi.