TPL_USEWOOD_NAV_VIEW_SEARCH

TPL_USEWOOD_NAVIGATION

TPL_USEWOOD_SEARCH

Tuotto-odotukset

Taimikon hoidolla metsänomistaja varmistaa kasvavien taimien elinvoiman säilymisen ja tulevaisuuden arvokasvun. Vesakon poistolla vähennetään vesakon aiheuttamaa kilpailua, mekaanisia vaurioita ja männyn taimien hirvituhoja.

Lue lisää...

Hoito takaa jatkuvuuden

Ajattelemme metsänhoitoa kokonaisuutena. Erikoisosaamisemme kiteytyy nuoren metsän hoitoon ja ymmärrämme metsänomistamiseen liittyvät erilaiset tavoitteet. Oletpa sitten nuori tai jo vanhempaan ikään ehtinyt metsänomistaja, haluatpa sitten varmistaa tuottoon ja metsäsi monimuotoisuuteen liittyvät odotukset tai jättää omaisuutesi hyvin hoidettuna perinnöksi jälkipolville, autamme tavoitteesi toteutuksessa.


 

Usewood menetelmä

Taimikon ja nuoren metsän hoito on tarkkuutta vaativaa työtä. Yhtä tärkeää on säilyttää vaurioitta jäävä puusto sekä poistaa haittaava vesakko ja korjata energiapuu talteen. Olemme keskittyneet taimikon- ja nuoren metsän hoitoon kehittämällä tähän työhön tarkoitettuja työvälineitä ja kustannustehokkaita menetelmiä. Toimintamme perustuu pienten metsätyökoneiden tehokkaaseen käyttöön sekä osaaviin kuljettajiin.

Lue lisää...

Metsän arvon kasvattaminen

Puuntuotannon tavoite on myyntikelpoisen ja hyvin kaupaksi käyvän puun kasvattaminen. Oikea-aikainen metsänhoito ja kustannustehokkaat menetelmät tuovat omistajalle tuloa ja ennen kaikkea parantaa metsäsi kasvuedellytyksiä.

Lue lisää...