Siirry sisältöön

Usewood levererar 2 nya maskiner till Sverige

Usewood Forest Tec’s avancerad teknologi och effektiva lösningar har fått mycket intresse efter SkogsElmia sommaren 2019. Usewood har nu levererat två olika maskiner till nya svenska kunder. Usewood’s DemoTour genom Sverige i September blev också välbesökt och fler diskussioner på nya maskiner är på gång.

Bo Ström från Dalsland fick sin första Usewood Forest Master -skördare med aggregatet UW180S i början av December. Han blev intresserad av skördaren, när han såg den på mässan i somras och snart blev det klart, att han skulle skaffa en sådan maskin för att kunna arbeta i sin skog med en separat skördare och skotare. Bo är förresten en av de första och trogna kunder till en känd svensk leverantör av små skogsmaskiner, men den här gången såg han, att Usewood stod längre fram med sin skördare i denna klass än någon annan.

Från vänster: Lennart, Anders Hemgren, Bo Ström och Jussi-Pekka Usenius vid leveranstillfället
Sista tips och råd för starten

En skogsägare från Borås blev intresserad av en Usewood Log Master, när han såg demonstrationerna på SkogsElmia 2019. Efter ett kort provkörningspass på mässan och besök på Usewood DemoTour i Vetlanda i september, blev han säker på att denna maskin, försedd med en stark Usewood kran och ett skördaraggregat UW180S, skulle ge honom den flexibiliteten han sökte för att arbeta i sin skog. Det blev en order till Usewood och leveransen skedde i Januari 2020.

Usewood väckte intresse på mässan