Siirry sisältöön

Usewood Demo Tour 2019 Ruotsissa

Usewood Forest Tec Oy rantautui Ruotsiin syyskuussa 2019 esittelemään repertuaarinsa Usewood Master -metsäkonesarjalla. Usewood esitteli työnäytöksissä viidellä paikkakunnalla Forest Master -harvesteria, Combi Master -kombikonetta sekä Log Master -ajokonetta varusteina työlaitteet UW180S -hakkuupää ja UW50 -raivain. Lisäksi pilotoitiin myös Cutlinkin raivainsovellusta Usewoodin harvesterissa.

Työnäytöksissä, joita oli eteläisestä Vetlandasta Örebron, Gävlen ja Uumajan kautta Haaparantaan, oli runsaasti kiinnostuneita kävijöitä ja keskustelu oli vilkasta sekä koneiden ominaisuuksista että mm. koneellisesta raivauksesta, jota Ruotsissa energiayhtiöt yhä enenevässä määrin suunnittelevat ottavansa käyttöön. Usewoodin demoissa myös muutamat asiakkaat pääsivät itse ajamaan ja toteamaan koneiden käytön helppouden ja  jouhevan kulun maastossa.

Pienten metsäkoneiden käyttö ensiharvennuksissa kiinnostaa ruotsalaisia metsänomistajia ja tähän Usewoodilla on tarjota sopivaa kalustoa, joka on myös teknisiltä ominaisuuksiltaan edistynyttä, tämä todettiin kautta demoviikon. Usewoodin koneperhe muodostaa sekä omatoimiselle metsänomistajalle että urakointiyritykselle kiinnostavan mahdollisuuden metsänhoidon toteuttamiseksi tehokkaasti alhaisilla kustannuksilla.

Näytösten tuloksena Usewood sai nipun työstettäviä tarjouspyyntöjä. Demoviikolla varmistettiin myös useampi uusi konekauppa Ruotsiin, joiden toimitus toteutui vuodenvaihteessa. Usewood tulee järjestämääm kevään 2020 aikana uusia demotilaisuuksia eri paikkakunnilla. Jos tällainen mahdollisuus kiinnostaa ja sinulla on sopiva kohde, ota yhteyttä info@usewood.fi.

Ohessa kuvia ja tunnelmia Demo Tourilta eri paikkakunnilta.